Etablering og utvikling av JINYI

I 6. juni 2010 etablerte vi oss i Shandong, Kina. Vi hadde to produksjonslinjer for å produsere dørhåndtak og dørlåsaktuatorer separat. Det er 50+ arbeidere i verkstedet vårt. Samtidig satte vi opp vår internasjonale forretningsperiode for 15 ansatte.
nyheter (1)

For å imøtekomme behovene til kundene våre utviklet vi rundt 50 nye former for å utvide produktkategoriene våre, vi betjente mer enn 30 land og regioner over hele verden. Det første året hadde eksportverdien vår nådd 5 millioner amerikanske dollar, og fikk mange nyhetskunder og holde samarbeidet med dem til nå.
nyheter (2)

I år møtte vi over 30 kunder og deres vilkår. Det var noen flotte muligheter til å dele alle produktene, tjenestene har å tilby. de besøkte verkstedet vårt og produksjonsprosessen, vi kommuniserte alle detaljene om produktene og forsendelsene. hadde inngått avtaler og ferdige bestillinger. Vi fikk positive kommentarer fra dem og vil beholde samme service hele tiden.
Den 8. oktober 2010, etter tre måneder med planlegging, setting og design, lanserte vi en ny generasjon kataloger, vi har alltid strebet etter kontinuerlig forbedring av produktytelsen, veiledet av fornøyde kunders høye forventninger, det er derfor vi bruker spesielt høy- kvalitetsmaterialer og moderne produksjonsteknologi.i mellomtiden stole på et effektivt internasjonalt kvalitetsstyringssystem.
Introduksjonen av en ny generasjon kataloger er av epokegjørende betydning for JINYI.Det kan ikke bare utvikle fordelene til selskapet, men også gjøre opp for manglene i utviklingsprosessen til selskapet.JINYI er forpliktet til å gi kundene en mer perfekt one-stop kjøpsopplevelse.
Vi setter stor pris på alle kundene for deres tillit og støtte.vi vil overvinne vanskeligheter og innlede en bedre fremtid!
Be Together, Be Top”, vil vi fortsette å arve bedriftskulturen, dyrke vitenskapelige og teknologiske talenter, oppfylle samfunnsansvar.


Innleggstid: Jun-12-2023